Skip links

Fiscale compliance

Fiscale compliance omvat steeds meer nationale en internationale regels die regelmatig worden gewijzigd en aangescherpt. Het voldoen aan de (inter)nationale compliance verplichtingen wordt jaarlijks complexer, het naleven van deze compliance verplichtingen ligt onder een (maatschappelijk) vergrootglas. STP herkent de potentiële compliance verplichtingen naast de aangifteverplichtingen en ontzorgt u in het voldoen aan deze verplichtingen.

Voor onze cliënten binnen de digitale economie voorzien wij hen van alle internationale fiscale compliance op het gebied van OECD Pillar one and Two, DAC 7 en DAC 8 en toekomstige richtlijnen.

Voor onze private clients optimaliseren wij hun vermogensposities en adviseren hen met onze adviseurs op het gebied van estate planning. Binnen ons fiscale compliance team beschikken wij onder andere over expertise op het gebied van Cryptovaluta en het begeleiden van cliënten die actief zijn in de Metaverse. De fiscale behandeling van vermogen in de Metaverse is nog niet uitgekristalliseerd, maar een veelbesproken onderwerp in de literatuur die wij voor onze private clients monitoren.

Daarnaast bent u door onze praktische focus, platte organisatie en persoonlijke aanpak verzekerd van een snelle responsetijd met uw vaste specialist van ons team. Iedere specialist binnen ons team heeft zijn/haar niche, zo bent u altijd voorzien van een persoonlijk betrokken specialist.

Onze specialisten

Sander Karsten

Sander Karsten

Hoofd Aangiftepraktijk
Stefan Franken

Stefan Franken

Senior Manager Aangifteprakijk
Sevcan Turk-Akbal

Sevcan Akbal

Manager Aangiftepraktijk
Marleen Sturm

Marleen Sturm

Manager Aangiftepraktijk
Bjorn van Pel

Bjorn van Pel

Medewerker Aangiftepraktijk
Jan D Draaisma

Jan Draaisma

Medewerker Aangiftepraktijk
This website uses cookies to improve your web experience.