Fiscale compliance

Fiscale risico’s in kaart brengen, managen en vertalen naar de financiële verslaglegging is voor ondernemers van groot belang. Door de korte lijnen met onze adviespraktijk bekijken we uw fiscale compliance altijd vanuit het grotere geheel.

STP is een onafhankelijke partner en niet gelieerd aan een accountantsorganisatie. Daarnaast bent u door onze praktische instelling, platte organisatie en persoonlijke aanpak verzekerd van een snelle responsetijd met een vast team en aanspreekpunt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Naast het verzorgen van de aangifte en fiscale positie onderzoeken we of we zaken voor u kunnen optimaliseren, bijvoorbeeld op het gebied van transfer pricing of estate planning . Gaat u immigreren of emigreren? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres.

Wij bieden compliance-diensten voor zowel ondernemingen en natuurlijke personen op het gebied van vennootschaps-, inkomstenbelasting en btw. Ons deskundige compliance-team voert niet alleen complexe berekeningen uit, maar is ook getraind om een kritisch standpunt in te nemen bij het opstellen van een belastingaangifte. Om verrassingen achteraf te voorkomen, werken wij hierbij met vaste prijsafspraken voor het gehele jaarlijkse compliance proces.

Daarnaast werken wij samen met onze adviseurs zodat de implementatie van onze fiscale adviezen nauwlettend in de gaten wordt gehouden en waar nodig actie kan worden ondernomen. Wanneer alle kennis van het dossier gebundeld is, kunnen we sneller schakelen waardoor eventuele knelpunten eerder gezien en opgelost worden.

2022 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!