Skip links

STP Tax Talks – Fiscalistenoverleg 2022

Het volgende STP Tax Fiscalistenoverleg vindt plaats op donderdag 1 september vanaf 15.00 uur. Naar verwachting duurt de inhoudelijke sessie tot ongeveer 16.30 / 16.45 uur, waarna de borrel zal plaatsvinden.

De locatie staat nog niet vast; dit is onder meer afhankelijk van het aantal aanmeldingen en wordt later bekend gemaakt. De locatie zal hoogstwaarschijnlijk op of in de directe nabijheid zijn van de Amsterdamse Zuidas, waarbij we uiteraard rekening houden met bereikbaarheid en parkeergelegenheid. 

Wat is het STP Tax Talks – Fiscalistenoverleg?

Tijdens het STP Tax Talks – Fiscalistenoverleg kunnen fiscalisten aan de hand van een inleidende presentatie met elkaar in gesprek gaan over actuele fiscale onderwerpen en hierover ervaringen met elkaar uit wisselen.

Daarnaast is het bedoeld als netwerkgelegenheid om fiscalisten in de gelegenheid te stellen om bestaande contacten te onderhouden en nieuwe contacten op te bouwen. Onder meer de borrel die na afloop wordt georganiseerd, leent zich hier goed voor.

Het STP Tax Talks – Fiscalistenoverleg komt in aanmerking voor NOB PE-punten; afhankelijk van de duur van het overleg kunnen er per keer anderhalf tot twee punten worden verdiend. Het voorbereidingsmateriaal zal steeds ruim van tevoren worden toegestuurd.

De komende sessie heeft als onderwerp: Actualiteiten op het gebied van de vennootschapsbelasting (o.a. renteaftrek, fiscale eenheid, liquidatieverliesregeling) en het internationaal belastingrecht (o.a. Pillar II, ATAD III, DEBRA) 

Uiteraard zal er volop gelegenheid worden geboden voor discussie en het uitwisselen van ervaringen.

In verband met de organisatie horen we graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 25 augustus, of je aanwezig kunt zijn. Wil je je aanmelden of heb je nog aanvullende vragen? Dit kan via email  info@stp.nl of telefoon 088-5060600.

This website uses cookies to improve your web experience.