Meet Eddy

Specialist advisering middle market, bedrijfsopvolging, M&A, real estate & internationale bedrijven (met focus op Israël)

Eddy is gespecialiseerd in (inter)nationale belastingstructurering. Hij heeft veel ervaring met familiebedrijven, bedrijfsopvolging en alle belastinggerelateerde kwesties (fusies, overnames, due diligence, Employee Benefit Plans, etc.). Verder is hij gespecialiseerd in het adviseren van (start-up) bedrijven met een hoog groeipotentieel (voornamelijk in IT, E&M-industrie).


Eddy in 5 hashtags
#familie #bootcampen #kickboxen #reizen #Ajax

Ik hou van mijn vak omdat
Ik het leuk vind om met klanten om te gaan. Ik hou van de creatieve kanten van het vak, het omgaan en sparren met ondernemers en de combinatie tussen rechten en cijfers. Ik heb affiniteit met (startende) groeibedrijven, investeerders uit de technologiesector en middle market bedrijven waarbij ook de bedrijfsopvolging een grote rol speelt (o.a. vastgoedbedrijven).

Goed belastingadvies is voor mij
Creatief, helder en to the point. Dat je zoekt naar mogelijkheden om zowel de wet te dienen als de situatie voor de klant te optimaliseren. Creatief binnen wettelijke kaders op een manier dat de klant je begrijpt.

Waarom STP
Na 16 jaar bij PwC te hebben gewerkt, waarvan 4 jaar als Partner, kwam ik tot de conclusie dat mijn ondernemersgeest daar niet voldoende tot zijn recht kwam. In 2008 ben ik daarom met 8 anderen vertrokken om een nieuwe stap in mijn carrière te zetten. Sindsdien hebben we als STP ons team uitgebreid en staan kwaliteit, openheid, plezier en ontwikkeling voorop.

Advies aan nieuwkomers in het vak
Probeer altijd creatief te blijven binnen de mogelijkheden. Persoonlijk ondernemerschap is hierbij belangrijk. Blijf ontwikkelen. Blijf leren.

Eddy Sajet

Functie: Partner
Opleiding: Fiscaal Recht, Universiteit van Amsterdam
Voorheen gewerkt bij: PwC
Werkt bij STP sinds: Januari 2008
Andere professionele activiteiten: Voorzitter RvC bij Mollie Payments, bestuurslid bij Joods Humanitair Fonds,
Raad van toezicht van Collectieve Israel Actie

Contactgegevens
Direct: +31 (0)88 5060602
Mobiel: +31 (0)6 51546299
eddy.sajet@stp.nl

Naar teamoverzicht

Creativiteit heeft vrijheid nodig om te kunnen bestaan

2022 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!