Meet Emily

Tax Consultant

Emily studeerde Fiscale Economie, Fiscaal Recht en Accountancy & Control aan de Universiteit van Amsterdam en aan de VU Amsterdam. Zij startte haar carrière bij STP in 2019 nadat zij als student werkzaam is geweest bij zowel advocaten- als een accountantskantoor. Bij STP is Emily werkzaam als consultant op de algemene, nationale en internationale adviespraktijk.


Emily in 5 hashtags
#familyandfriends #piano #yoga #books #asianfood

Ik hou van mijn vak omdat
Het bevredigende van belastingrecht voor mij de intellectuele uitdaging is. We werken op het snijvlak van recht en economie. Het gaat om fiscaaltechnisch puzzelen in een internationaal werkveld, waarbij eigen creativiteit en inventiviteit goed tot hun recht komen. Bij STP hebben we heel uiteenlopende cliënten waardoor we vaak te maken hebben met zeer afwijkende vraagstukken. Dit vraagt om maatwerk en deze voortdurende afwisseling houdt ons vak fris.

Goed belastingadvies is voor mij
Passend, oplossingsgericht, fiscaaltechnisch creatief waarbij de (vaak) lastige materie ook helder en toepasbaar is voor de cliënt. Daarnaast is goed inzicht in de beslissingen van de cliënt, die niet alleen fiscaal ingegeven zijn, ook van belang. In elke stap in de lifecycle van een onderneming zitten we aan tafel om gericht fiscaal advies te geven. Of het nu gaat over fiscale zaken, rechtsvormen of financiële planning, wij doen het fiscale analysewerk, zodat de cliënt zich op zijn core business kan richten.

Waarom STP
STP is een uniek boutique kantoor met uitgebreide vakinhoudelijke kennis om complexe vraagstukken te doorgronden. De open en informele cultuur zorgt ervoor dat de lijntjes kort zijn en de leercurve hiermee erg steil is. Ook is er veel ruimte voor eigen initiatief, kun je je vakinhoudelijk breed ontwikkelen en is de work-life balance erg plezierig.

Advies aan nieuwkomers in het vak
Begin breed, zodat je leert wat je het leukst vindt en ga tijdens je studie bij belastingadvieskantoren en bedrijven langs om de sfeer te proeven.

Emily Ding

Functie: Tax Consultant
Opleiding: Master Fiscaal Recht (LL.M.), Vrije Universiteit Amsterdam, Master Accountancy & Control (MSc), Bachelor Fiscale Economie (BSc), Bachelor Economie en Bedrijfskunde (specialisatie Accountancy & Control) (BSc), Universiteit van Amsterdam
Voorheen gewerkt bij: PwC (werkstudentschap), Loyens & Loeff (stage)
Werkt bij STP sinds: November 2019

Contactgegevens
Direct: +31 (0)88 5060617
Mobiel: +31 (0)6 42220693
emily.ding@stp.nl

Naar teamoverzicht

Life is really simple, but we insist on making it complicated

2020 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!