Meet Jan

Tax Consultant

Jan is werkzaam op de compliance praktijk van STP en houdt zich bezig met het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Jan heeft zich tijdens zijn studie beziggehouden met verliesverrekening en tijdens zijn periode op Curaçao heeft Jan veel ervaring opgedaan met de internationale fiscale compliance vereisten van de OECD.


Jan in 5 hashtags
#Ajax #Wielrennen #Denkeninoplossingen #Curaçao #Fruit

Ik hou van mijn vak omdat
Het de perfecte combinatie is tussen cijfers en recht. Daarnaast is het ook nog eens enorm maatschappelijk relevant, zowel in nationaal als internationaal perspectief. Wat de dagelijkse werkzaamheden interessant maken, is dat iedere klant en ieder vraagstuk uniek is, daarom is het iedere keer weer uitdagend om het juiste feitencomplex in beeld te krijgen en van daaruit de beste oplossing te vinden.

Goed belastingadvies is voor mij
Voor mij is dit drieledig: het is onze eerste taak om goed naar de cliënt te luisteren en de relevante informatie te verzamelen. Vervolgens alle opties en risico’s te overzien, waarna we uiteindelijk een duidelijk en platgeslagen eindproduct moeten verzorgen wat aansluit bij de wensen van de cliënt.

Waarom STP
De ervaren professionals die hier met een ogenschijnlijke ontspanning werken is als nieuwkomer echt leuk om te zien. Iedereen is even benaderbaar om een praatje te maken. Bovendien is de organisatie zo ingericht dat je zelf aan kunt geven waar je interesses liggen en daardoor kun je een ontwikkelplan volgen dat het beste bij je past.

Advies aan nieuwkomers in het vak
Zoek goed uit waar je fiscale interesses liggen en bekijk vervolgens of je de werkzaamheden die daaruit voortvloeien ook interessant vindt. Probeer vervolgens op zoveel mogelijk plekken ervaring op te doen en maak daarna een keuze waar jouw totaalplaatje het best tot zijn recht komt.

Jan Draaisma

Functie: Tax Consultant
Opleiding: Master Fiscaal Recht, Rijksuniversiteit Groningen
Voorheen gewerkt bij: Baker Tilly Dutch Caribbean
Werkt bij STP sinds: Juli 2021

Contactgegevens
Direct +31 (0)88 5060624
Mobiel +31 (0)6 28271779
jan.draaisma@stp.nl

Naar teamoverzicht

The future belongs to those who prepare for it today

2022 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!