Meet June

Specialist vennootschapsbelasting, dividendbelasting en internationaal belastingrecht

June Mentens studeerde fiscale economie en fiscaal recht aan de Universiteit Maastricht en is belastingadviseur bij STP. June is werkzaam op de internationale adviespraktijk en heeft ervaring met het adviseren van een breed scala aan grote multinationals in verschillende sectoren. Ze geeft fiscaal advies bij herstructureringen, holdingstructuren en andere fiscale vraagstukken op het gebied van de vennootschapsbelasting, dividendbelasting en het internationale belastingrecht.


June in 5 hashtags
#schnauzers #polefitness #natuur #carnaval #vrienden&familie

Ik hou van mijn vak omdat
Het de perfecte combinatie tussen mensen, economie en recht is. Het fiscale vakgebied is heel breed en ontwikkelt zich snel, waardoor er altijd iets nieuws te leren is. Daarbij is elk complex fiscaal vraagstuk een puzzel die je mag oplossen en waar je de klant mee vooruit helpt.

Goed belastingadvies is voor mij
Wanneer je begint met goed luisteren naar de wensen van de klant en grondig vaktechnisch onderzoek doet. Een goed belastingadvies helpt de klant vooruit en is duidelijk en begrijpelijk, ook al is de onderliggende materie heel complex.

Waarom STP
Ik werk aan interessante internationale adviezen. Dat doe ik samen met een gezellige en hechte groep collega’s, met vaktechnische expertise van een zeer hoog niveau. Door de korte lijntjes kunnen initiatieven zich snel ontwikkelen, waardoor heel veel mogelijk is.

Advies aan nieuwkomers in het vak
Blijf nieuwsgierig en leergierig en focus je vooral op wat je energie geeft.

June Mentens

Functie: Tax Manager
Opleiding: BSc fiscale economie en LLM fiscaal recht (directe belastingen), Universiteit Maastricht, Beroepsopleiding Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
Voorheen gewerkt bij: PwC
Werkt bij STP sinds: Oktober 2020
Andere professionele activiteiten: Lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB)

Contactgegevens
Direct: +31 (0)88 5060616
june.mentens@stp.nl

Naar teamoverzicht

Don’t lose your dinosaur

2022 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!