Meet Jurie

Specialist btw en Transfer Pricing

Jurie heeft na de bachelor Fiscale Economie zijn masterstudie Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg met succes afgerond in 2015. Tijdens zijn master lag het zwaartepunt van zijn studie op de indirecte belastingen en deed hij onderzoek naar de fiscale neutraliteit in de btw-vrijstellingen. Na een korte stage is Jurie sinds maart 2016 fulltime onderdeel van het STP-team. Binnen STP houdt hij zich voornamelijk bezig met de advisering over de btw en tp. Daarnaast volgt hij de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).


Jurie in 5 hashtags
#analytisch #PSV #rustig #reizen #behulpzaam

Ik hou van mijn vak omdat
Ik tijdens mijn studie hier als vanzelf en vanzelfsprekend op uitgekomen ben. Tijdens het eerste jaar van mijn studie bedrijfseconomie ben ik me gaan specialiseren in fiscale economie, omdat ik die richting interessant vond. Na de bachelor heb ik gekozen voor een master fiscale economie en in het bijzonder voor het traject indirecte belastingen. Ik hou van cijfers en wat ze betekenen in het grotere geheel van de onderneming.

Goed belastingadvies is voor mij
Moeilijke problemen of vraagstukken oplossen door een goede analyse te maken en dit – vaak nog complexe geheel – overzichtelijk en begrijpelijk te maken voor de klant.

Waarom STP
Om de collega’s. Er heerst hier een hele leuke sfeer. Het is gezellig en je kunt hier jezelf zijn. We gaan vaak na het werk nog iets drinken, sporten of iets anders gezamenlijks doen. Naast hard werken, hebben we erg veel plezier.

Advies aan nieuwkomers in het vak
Vaak kleeft aan belastingen een stoffig en saai imago. Ik kan je zeggen dat STP in ieder geval geen oubollige, maar juist hele jonge en energieke organisatie is. Daarbij zijn belastingen (en in het bijzonder btw en transfer pricing) een heel belangrijk vakgebied waar de komende jaren nog veel veranderingen plaatsvinden en nog meer aandacht op zal komen te liggen. Het is boeiend om onderdeel van deze ontwikkelingen te zijn!

Jurie Franken

Functie: Tax Assistant Manager
Opleiding: Master Fiscale Economie, Tilburg University
Voorheen gewerkt bij: Deloitte en KPMG Meijburg (beide als werkstudent)
Werkt bij STP sinds: Maart 2016

Contactgegevens
Direct: +31 (0)88 5060605
Mobiel: +31 (0)6 18634722
jurie.franken@stp.nl

Naar teamoverzicht

Don’t over-analyze; keep it simple

2020 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!