Meet Marleen

Specialist compliance praktijk, familiebedrijven, vermogende particulieren

Marleen is werkzaam op de compliance praktijk van STP en houdt zich bezig met het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast adviseert zij bij vermogens- en inkomensplanning van vermogende particulieren en dga’s. Verder ligt haar interesse bij vermogensbescherming en -planning.


Marleen in 5 hashtags
#persoonlijkbetrokken #vrienden&familie #borrels #lekkereten #sporten

Ik hou van mijn vak omdat
Het om mensen draait. Daarnaast is het concreet en kan ik met cijfers werken. Ik hou ervan om ingewikkelde fiscale zaken begrijpelijk te maken voor mijn cliënten. Ook het feit dat iedereen met belasting te maken heeft, maakt het voor mij interessant.

Goed belastingadvies is voor mij
Wanneer er goed naar de klant geluisterd wordt en je weet wat hij belangrijk vindt. Alleen dan kun je hem optimaal bedienen en advies geven waar hij ook echt iets mee kan.

Waarom STP
Het is een eigenzinnig kantoor met veel collega’s met uitgesproken en verschillende karakters die toch allemaal een eenheid vormen. Dit maakt dat lunches en borrels altijd heel gezellig zijn. Deze sfeer heb ik nog niet bij een ander kantoor meegemaakt en het zorgt ervoor dat ik me helemaal thuis voel. Daarnaast krijg je hier ruimte om te groeien en een ontwikkelpad uit te stippelen dat bij je past.

Advies aan nieuwkomers in het vak
Zorg dat je zo breed mogelijk wordt opgeleid waarbij je met alle facetten van het fiscale vak te maken krijgt. Hierdoor kun je echt kijken wat je leuk vindt en waar je je in de toekomst verder in wil ontwikkelen.

Marleen Sturm

Functie: Manager Aangiftepraktijk
Opleiding: Master fiscaal recht, Universiteit van Amsterdam
Voorheen gewerkt bij: RSM en BDO
Werkt bij STP sinds: Maart 2017

Contactgegevens
Direct: +31 (0)88 5060 624
Mobiel: +31 (0)6 30018089
marleen.sturm@stp.nl

Naar teamoverzicht

Als je praat, herhaal je vaak wat je al weet. Als je luistert leer je vaak iets nieuws.

2021 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!