Meet Martin

Of Counsel

Als fiscaal advocaat richt Martin zich bij STP op formeel belastingrecht, boeterecht, fiscaal strafrecht, invorderingsrecht en fiscale procedures.


Martin in 5 hashtags
#golf #oplossingsgericht #gezin #lekker koken #Algarve

Ik hou van mijn vak omdat
Voor een advocaat die zich met belastingrecht bezighoudt, geen dag hetzelfde is. Alle aspecten van het leven zie je terug in het belastingrecht. Het raakt mensen op ontelbare manieren, soms gunstig maar regelmatig ook onverwacht of onredelijk. Vaak kun je voorkomen dat het uit de hand loopt, maar soms krijgt een discussie zijn eigen dynamiek en worden cliënten geconfronteerd met standpunten die niet rechtvaardig zijn. Ik probeer in geschillen vaak de nuance te zoeken en een zakelijke discussie te voeren.

Goed belastingadvies is voor mij
Als het gemakkelijk uit te leggen is en op draagvlak kan rekenen. Kun je er oprecht achter staan, dan kun je het ook met vertrouwen verdedigen.

Waarom STP
De sfeer is ontspannen, maar de bereidheid om tot het uiterste te gaan is inspirerend. Ik hou van het vrije beroep, het ondernemerschap en het ambacht van mijn vak, en bij STP heb ik de ruimte om dat vorm te geven.

Advies aan nieuwkomers in het vak
Specialiseer niet te snel, generalisten worden onderschat. Dat neemt niet weg dat het nuttig is om een focus te kiezen. Probeer dus een expertise te zoeken die bij je past, waar je op termijn toonaangevend in wil zijn. Maar je moet er de tijd voor nemen en jezelf ook in de breedte blijven ontwikkelen.

Martin Muller

Functie: Of Counsel
Opleidingen: Fiscaal recht, Universiteit Tilburg
Voorheen gewerkt bij: PwC en advocatuur
Werkt bij STP sinds: Oktober 2020
Andere professionele activiteiten: Zelfstandig gevestigd advocaat, lid van de Nederlandse Vereniging van advocaten-belastingkundigen
Publicaties: Groot aantal artikelen over formeel belastingrecht

Contactgegevens
STP: +31 (0)88 5060 600
Mobiel: +31 (0)6 23409683
martin.muller@stp.nl

Naar teamoverzicht

Niets is zwart/wit, er is altijd ruimte voor een nuance

2021 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!