Meet Niels

Specialist internationale praktijk en loonbelasting

Niels heeft de Master Internationaal en Europees Belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Hij startte zijn carrière bij STP in 2015 na een korte stage en nadat hij als stagiair en werkstudent bij een advocatenkantoor en een Big4 kantoor gewerkt had. Bij STP is Niels op de algemene nationale en internationale praktijk werkzaam en specialiseert hij zich in (internationale) loonbelasting vraagstukken. Daarnaast is Niels medeverantwoordelijk voor recruitment binnen het kantoor.


Niels in 5 hashtags
#vrienden #tennis #reizen #koken #muziek

Ik hou van mijn vak omdat
Het voor mij de ideale combinatie tussen financiën en recht is en omdat het dichtbij het bedrijfsleven staat. Daarbij vind ik het contact met cliënten en inzicht in hun business erg leuk.

Goed belastingadvies is voor mij
Creatieve fiscale oplossingen voor de klant bedenken die ook nog eens praktisch goed uitvoerbaar zijn en blijven.

Waarom STP
De verscheidenheid aan werkzaamheden bij onze algemene adviespraktijk betekent dat je je als starter breed kunt oriënteren. Naast vragen over (internationale) vennootschapsbelasting en dividendbelasting kun je jezelf ook verdiepen in inkomsten- en loonbelasting. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Hier werk je bovendien in kleine teams waardoor je al vanaf het begin veel verantwoordelijkheden krijgt en daardoor snel veel kunt leren. Daarbij zijn we een ambitieuze organisatie waarbij iedere collega bijdraagt aan de groei van het kantoor.

Advies aan nieuwkomers in het vak
Zoek een werkomgeving die bij je past en waar je jezelf het beste kunt ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als op fiscaal inhoudelijk gebied.

Niels Sopar

Functie: Assistent Tax Manager
Opleiding: internationaal en Europees belastingrecht, Universiteit van Amsterdam
Voorheen gewerkt bij: Verschillende fiscale studentstages en een werkstudentschap bij zowel advocaten- als een accountancy/belastingkantoor
Werkt bij STP sinds: Augustus 2015

Contactgegevens
Direct: +31 (0)88 5060 616
Mobiel: +31 (0)6 12945437
niels.sopar@stp.nl

Naar teamoverzicht

Bezoek elk jaar een plek waar je nog nooit bent geweest

2019 © Sajet Telting & Partners.
Alle rechten voorbehouden. Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam
088 5060 600
info@stp.nl

Heeft u vragen? Bel ons of stuur ons een bericht.

Site by Alsjeblaft!