Meet Pieter

Specialist international tax, corporate tax en transfer pricing

Pieter is gespecialiseerd in verschillende gebieden van binnenlandse en internationale belastingstructurering. Hij heeft veel ervaring in hightech, software en de innovatieve industrie waarvoor hij zich bezighoudt met alle fiscale aangelegenheden (transfer pricing, innovatiebox, intellectueel eigendom, M&A/Transaction services, etc.). Hierbij richt hij zich op start-ups en scale-ups met een hoog groeipotentieel en gevestigde familiebedrijven met een footprint in de technologiesector. Specifieke landfocus en expertise in Singapore, Hongkong en Taiwan.


Pieter in 5 hashtags
#familyandfriends #kickboxing #wininganddining #optimist #Italië

Ik hou van mijn vak omdat
Het zich afspeelt op het snijvlak van de juridische, cijfermatige en menselijke kant. Daarbij bevindt het zich in een politiek en maatschappelijk spanningsveld waardoor het nooit saai is. Er zijn veel invalshoeken waar je voor je klant rekening mee moet houden, zowel vaktechnisch als op strategisch en persoonlijk vlak. Als partner komen daar ook de vraagstukken voor onze eigen organisatie bij: welke ambitie hebben we voor ons kantoor en de mensen, hoe blijven we groeien, welke plek willen wij als advieskantoor innemen in de maatschappij? Dat maakt het vak voor mij boeiend.

Goed belastingadvies is voor mij
Kort en bondig, begrijpelijk, eerlijk richting de klant en in lijn met het huidige maatschappelijke en politieke klimaat.

Waarom STP
Omdat iedereen hier de ruimte krijgt om het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt eigenlijk op alle niveaus; van medewerkers tot partners. We hebben een open en inclusieve cultuur. Er zijn geen glazen plafonds en mensen krijgen de ruimte om snel in het diepe te springen als ze dat aandurven. Uiteraard met de persoonlijke begeleiding die ze nodig hebben om ook echt groei door te maken.

Advies aan nieuwkomers in het vak
Wees nieuwsgierig, wees leergierig en wees geduldig.

Pieter Drubbel

Functie: Partner
Opleiding: Fiscaal recht, Universiteit Groningen
Voorheen gewerkt bij: Arthur Andersen, PwC Belastingadviseurs
Werkt bij STP sinds: Januari 2008
Andere professionele activiteiten: Klankbordgroep kleine kantoren, Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Contactgegevens
Direct: +31 (0)88 5060 606
Mobiel: +31 (0)6 44748570
pieter.drubbel@stp.nl

Naar teamoverzicht

Positive action combined with positive thinking creates success

2022 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!