Meet Sander

Specialist compliance werkzaamheden inkomsten- en vennootschapsbelasting en tax accounting

Sander is in september 1999 via een stage bij een Big4 kantoor op de aangiftepraktijk begonnen en daar in vaste dienst gekomen. In de jaren daarna heeft hij zich gespecialiseerd in het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting van alle niveau’s. Vanaf 1 januari 2008 heeft hij zich aangesloten bij STP en is hij hoofd van de aangiftepraktijk. Hier wordt bij het opstellen van de aangiften ook beoordeeld of er nog aandachtspunten zijn die fiscaal geoptimaliseerd kunnen worden. Ook voor tax accounting en het vaststellen van de fiscale positie voor de jaarstukken bent u bij Sander aan het goede adres.


Sander in 5 hashtags
#puzzelen #sporten #Excel #vrijmibo #Amsterdam

Ik hou van mijn vak omdat
Het leuk is om mensen te helpen (cliënten en collega’s) bij ingewikkelde vraagstukken. Daarnaast vind ik het leuk om ontwikkelingen in het vakgebied (zoals jurisprudentie en wetsvoorstellen) om te zetten in advies aan cliënten (koppelen van theorie en praktijk).

Goed belastingadvies is voor mij
Goed luisteren zodat je begrijpt wat de cliënt vraagt en vervolgens duidelijk maken wat wij kunnen betekenen en waar onze toegevoegde waarde ligt. Het is hierbij belangrijk om het advies zo op te stellen dat de klant die je op dat moment voor je hebt het begrijpt en er zelf mee uit de voeten kan.

Waarom STP
Binnen STP geniet ik een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijk en binnen het grote geheel van de organisatie kan ik altijd terugvallen op de kennis van mijn collega’s. Daarbij klikt het goed met alle collega’s, wat heel belangrijk is als je circa 40 uur per week met elkaar op één verdieping zit.

Advies aan nieuwkomers in het vak
Probeer het voor jezelf leuk te maken en te houden en maak je niet te druk om wat anderen van je denken.

Sander Karsten

Functie: Hoofd Aangiftepraktijk
Opleiding: HEAO MER, Fiscaal Recht
Voorheen gewerkt bij: PwC Belastingadviseurs
Werkt bij STP sinds: Januari 2008

Contactgegevens
Direct: +31 (0)88 5060 609
sander.karsten@stp.nl

Naar teamoverzicht

Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg

2020 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!