Meet Stefan

Specialist compliance werkzaamheden inkomsten- en vennootschapsbelasting

Stefan is binnen STP met name verantwoordelijk voor het opstellen van complexe aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Daarnaast houdt hij zich bezig met de advisering van vermogende particulieren, directeur-grootaandeelhouders en MKB ondernemingen. Hij is gespecialiseerd in het optimaliseren van de fiscale positie van cliënten.


Stefan in 5 hashtags
#motorrijden #Ajax #sporten #oplossingsgericht #Netflix

Ik hou van mijn vak omdat
Ik onderdeel ben van een kleine beroepsgroep die zich toelegt op een zeer specialistisch vakgebied waar eigenlijk bijna iedereen mee te maken krijgt. Dat varieert van privépersonen, vermogende families, startende ondernemers, MKB tot aan grote internationale ondernemingen. De klanten waarvoor ik werk en de disciplines binnen het specialistische vakgebied zijn daarmee heel divers.

Goed belastingadvies is voor mij
praktisch en oplossingsgericht. Meedenken met de cliënt, het totaalplaatje overzien en hem vervolgens voorzien van een antwoord waar hij iets mee kan.

Waarom STP
Het is een fijne groep mensen die samen een veilige werkplek creëren. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Er is een goede balans tussen hard en professioneel werken en ontspanning en er is oog en begrip voor andere, niet core business gerelateerde, zaken.

Advies aan nieuwkomers in het vak
Probeer zoveel mogelijk diverse ervaringen op te doen en met verschillende mensen samen te werken zodat je na je startersperiode een weloverwogen keuze kunt maken over de richting die jij op wilt.

Stefan Franken

Functie: Senior Manager Aangiftepraktijk
Opleiding: Fiscale economie, Groningen
Voorheen gewerkt bij: EY Groningen
Werkt bij STP sinds: Juli 2009

Contactgegevens
Direct: +31 (0)88 5060611
Mobiel: +31 (0)6 54714491
stefan.franken@stp.nl

Naar teamoverzicht

In overleg moet uiteindelijk alles mogelijk zijn

2021 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!