Meet Tomas

Tax Manager

Tomas is een belastingadviseur toegewijd aan de internationale fiscaliteit en met een passie voor transfer pricing. Bijzondere interesse; internationale fiscale / wereldwijde transfer pricing beleidskwesties en gerelateerde ontwikkelingen op het gebied van internationale belastingheffing. Zijn ervaring omvat economische analyses en documentatie (voor compliance en audit doeleinden), ontwerp en implementatie van solide en gedegen transfer pricing strategieën en systemen, transfer pricing verdediging en geschillenbeslechting en innovatie box rulings. Binnen STP houdt Tomas zich bezig met transfer pricing, innovatiebox en Btw.


Tomas in 5 hashtags
#levensgenieter #humor&relativeren #wielrennen(bankzitten&toeren) #design&art #wanderlust

Ik hou van mijn vak omdat
Het een enigma is dat bij ieder advies opnieuw opgelost moet worden. Tal van aspecten om rekening mee te houden zoals de wensen van de client, de wet, economische (cijfermatige) en ethische aspecten. Daarbij zorgt de maatschappelijke discussie over belastingen enerzijds en de (digitale) ontwikkeling en globalisatie van bedrijven en bedrijfsmodellen anderzijds, voor een continue ontwikkeling van fiscale regelgeving. Door deze dynamiek blijft het vak immer interessant.

Goed belastingadvies is voor mij
In lijn met de wensen van de client, pragmatisch, behoeft geen verdere uitleg en overeenkomstig de letter en de geest van de wet.

Waarom STP
Professioneel, divers, betrokken, de boog kan niet altijd gespannen zijn, ruimte om te ondernemen en groeien op elk niveau, toegankelijk, humor en goede begeleiding en leerschool.

Advies aan nieuwkomers in het vak
De weg ernaartoe is belangrijker dan het antwoord.

Tomas van den Ouden

Functie: Tax Manager
Opleiding: Master Fiscale Economie, Universiteit van Amsterdam, Technisch fiscaal traject transfer pricing, Nederlandse Orde van Belastingadviseurs,
Voorheen gewerkt bij: VMW Taxand, Abel Advisory, Ectacon
Werkt bij STP sinds: December 2020
Andere professionele activiteiten: Jong bestuurslid sectie transfer pricing bij Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Contactgegevens
Direct: +31 (0)88 5060603
Mobiel: +31 (0)6 12259406
tomas.van.den.ouden@stp.nl

Naar teamoverzicht

Men moet menselijke handelingen niet bespotten, niet betreuren, niet veroordelen, doch begrijpen

2021 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!