Meet Tomasz

Specialist btw en transfer pricing

Tomasz is gespecialiseerd in transfer pricing én btw, met een focus op de toepassing van de regels inzake de plaats van levering, de betalingsverplichting en het recht op aftrek.


Tomasz in 5 hashtags
#Poland #Aberdeen #Dundee #Maastricht #Amsterdam

Ik hou van mijn vak omdat
Belastingheffing aantrekkelijk is voor mensen die het oplossen van zowel de echte zakelijke problemen willen combineren met de robuuste wettelijke methodologie. Hoewel belastingheffing draait om getallen, denk ik dat de belastingwetgeving een van de meest wettelijke disciplines binnen het juridische beroep is. Mijn interesse in fiscaal recht begon tijdens mijn laatste jaar van mijn studie English Law in Schotland. Ik besloot mijn bachelorscriptie te schrijven over een onderwerp van de belastingwetgeving. Daarna ben ik in dit vakgebied verder gegaan.

Goed belastingadvies is voor mij
Wanneer je op een ongecompliceerde manier over complexe zaken kunt praten. Wij moeten ons er als belastingprofessionals bewust van zijn dat ondernemers bezig willen zijn met hun business en geen tijd willen verspillen aan het decoderen van het juridische jargon dat wij dagelijks gebruiken.

Waarom STP?
Ik vind werken bij STP tot nu toe fantastisch. Ik ben hartelijk verwelkomd door het team en het is voor mij (als enige buitenlander) makkelijk om in te passen. Bovendien krijg ik de kans om in twee (op het eerste gezicht) verschillende disciplines te werken, waardoor ik mijn kennis op meer dan één gebied kan laten groeien. Verder zie ik dat STP niet alleen de belastingvragen van de klanten beantwoordt, maar dankzij de goede communicatie tussen onze belastingafdelingen ook een aanvullend belastingadvies levert.

Tomasz Maywald

Functie: Tax consultant
Opleiding: Maastricht University, Masters of Laws (LL.M), International and European Tax Law, Cum laude (2016-2018)
The University of Dundee, Bachelor of Laws (LL.B), English Law (Hons), 2:1 (2012-2015)
Voorheen gewerkt bij: PwC Amsterdam (working student)
Werkt bij STP sinds: April 2018

Contactgegevens
Direct: +31 (0)88 5060 619
Mobiel: +31 (0)6 4993 2317
tomasz.maywald@stp.nl

Naar teamoverzicht

The only source of knowledge is experience

2020 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!