Meet Wietse

Tax Consultant

Wietse heeft na het behalen van de bachelor Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam de master Internationaal en Europees Belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Hij is sinds mei 2019 bij STP werkzaam als adviseur nadat hij verschillende stages heeft gelopen. Bij STP is Wietse werkzaam op de algemene, nationale en internationale praktijk en specialiseert hij zich in vennootschaps- en dividendbelasting vraagstukken.


Wietse in 5 hashtags
#muziek #vrienden #sport #gitaar #eten

Ik hou van mijn vak omdat
Het nooit eentonig wordt. Het recht is altijd in beweging en de maatschappij en het bedrijfsleven moeten zich daaraan aanpassen. Ik vind het leuke aan mijn vak om deze fiscale puzzel elke keer weer te maken. Ik zie het daarom ook vaak als de meer wiskundige kant van het recht.

Goed belastingadvies is voor mij
Een gepast helder advies in de taal die bij de klant past. Dit houdt in: de complexe fiscale taal omzetten in taal die de klant begrijpt.

Waarom STP
Het fijne aan werken bij STP is dat je vanaf het begin meegenomen wordt in alle processen. Bij STP heb je de ruimte om je te specialiseren in de vakgebieden die je leuk vindt. Daarnaast is STP een kantoor dat als een echt team opereert. STP staat voor mij dan ook voor: ‘Strong Team Play’.

Advies aan nieuwkomers in het vak
Zorg dat je zeker weet dat je het vak leuk vindt. Ik adviseer om stages te gaan lopen bij verschillende soorten kantoren. Zo kom je erachter of je het vak echt leuk vindt en wat wel en niet bij je past.

Wietse Kraakman

Functie: Tax Consultant
Opleiding: Internationaal en Europees belastingrecht, Universiteit van Amsterdam
Voorheen gewerkt bij: Loyens & Loeff (Stage)
Werkt bij STP sinds: Mei 2019

Contactgegevens
Direct: +31 (0)88 5060 620
Mobiel: +31 (0)6 2714 5737
wietse.kraakman@stp.nl

Naar teamoverzicht

Zonder zin kan het ook

2020 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!