WE LOVE TAX

WE LOVE TAX

WE LOVE TAX Vreemd? Wij vinden van niet. Een goed belastingstelsel houdt economieën draaiend en de samenleving in balans. Het systeem is alleen wat ingewikkeld geworden. Daarom zet ons team zich iedere dag met hart en ziel in om de business van onze klanten fiscaal op orde te krijgen en te houden.
Sinds de oprichting in 2008 is STP uitgegroeid tot een van de toonaangevende boutique belastingadvieskantoren van Nederland. Ons team is onze kracht en we zijn trots op onze focus op innovatie en ondernemerschap. We werken in alle fiscale disciplines en zijn met multidisciplinaire teams actief in de meeste economische sectoren. Lees meer

“Wij geven om de cijfers, maar het werk wordt pas uitdagend wanneer we weten waar ze voor staan; uw verhaal, uw visie op de toekomst.”

Do You love Tax?

Wij houden van ons vak en staan altijd open voor fiscale professionals die ons enthousiasme delen en ons team willen versterken. Do you love tax too? Bel of mail ons.

Wil jij persoonlijke aandacht, direct meebouwen aan het succes van onze praktijk, veel aandacht voor work/life balance en lijkt flexibel werken op de Zuidas je aantrekkelijk? Kijk dan hier

2021 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!