Skip links

Over ons

In 2008 verliet een klein team een van de Big Four en richtte STP Tax op. We hadden een duidelijk doel voor ogen: Nog beter worden in ons vak, en meer persoonlijkheid in ons werk steken. In beide zijn we tot op heden goed geslaagd. We bedienen ons groeiende internationale klantenbestand met een geïntegreerd aanbod van belastingadviesdiensten, waarmee we de belastingzaken van uw organisatie kunnen stroomlijnen en optimaliseren. Door onze persoonlijke benadering, zakelijk inzicht en internationaal netwerk kiest u voor ons voor een toegewijde, wendbare en ondernemende speler van wereldklasse, gevestigd op de Amsterdamse Zuidas. We doen mooie projecten en onze expertise is zo breed als mogelijk in onze markt. We hebben een uitgebreid netwerk en een sterke focus op nieuwe ontwikkelingen in opkomende sectoren.
De sky is our limit.

2008
Opgericht in
30
Expert professionals
700+
Succesvolle cases
1
Gezamelijk doel

Onze prioriteit is het ontzorgen van onze klanten. Wij proberen de juiste balans te vinden tussen adequate betaling en maximale fiscale effectiviteit, zodat fiscale risico’s goed worden afgedekt en de fiscale reputatie wordt gewaarborgd. Dit doen wij voor onze nationale en internationale klanten in diverse sectoren, zoals:

  1. Multinationals
  2. Familiebedrijven
  3. Particulieren
  4. Technologie sector
  5. Daarnaast hebben

Wij werken met een eigen team van interne specialisten en/of in zakelijk verband met onze partners in de juridische en notariële dienstverlening.

Een veranderende en verbonden wereld biedt enorm veel kansen. Als ondernemers snappen wij dat u liever deze kansen pakt, dan dat u zich bezighoudt met zaken die niet direct met uw business te maken hebben. Wij denken graag mee hoe de kansen die u ziet, omgezet kunnen worden in een aanpak die fiscaal compliant is. Waar mogelijk en wenselijk stellen we ook ons netwerk open waardoor interessante verbindingen tot stand kunnen komen. Tussen start-ups, scale-ups, grown-ups, ideeën en kennis.

Bij STP Tax investeren we in onze werknemers. Wij streven naar een goede work/life balance, maar bieden de mogelijkheid om nog steeds op het hoogste niveau in de tax industrie mee te draaien. We bieden je uitdagende projecten, brede, interne kennis en expertise en een stevig pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe teamleden, dus als je graag wilt bijdragen aan het succes van ons bedrijf, stuur dan je CV en motivatiebrief naar Roos Kortekaas. Je bent tevens altijd welkom om een kop koffie te komen drinken bij ons kantoor op de Zuidas in Amsterdam.

Sympathiek, betrouwbaar en wendbaar

STP Tax biedt uitstekende service en custom-made advies voor alle klanten. We zijn een full service kantoor, ook wel One-Stop-Shop genoemd. STP is people minded, onafhankelijk en we hebben veel ervaring in diverse expertisegebieden waar onze werknemers op hoog (kennis)niveau opereren. STP maakt het mogelijk om een goede work/life balance te creëren, maar toch op topniveau te blijven presteren. En om op topniveau te kunnen presteren, moet er getraind worden. STP stimuleert zijn werknemers om zichzelf te blijven ontwikkelen, trainingen en opleidingen te volgen en maakt het voor iedereen mogelijk om het onderste uit de kan te halen, van het hele tax-vak te proeven en geeft iedereen de ruimte en begeleiding om te excelleren. Altijd.

Our Services

Onze Diensten

News and Media

Nieuws & Media

Open Positions

Carrière

STP Our team

Ons Team

This website uses cookies to improve your web experience.