Skip links

Arthur Hofman

Arthur Hofman

ARTHUR HOFMAN

Partner

Arthur Hofman studeerde fiscale economie aan de Erasmus universiteit in Rotterdam en is belastingadviseur bij STP. Daarnaast is hij verbonden aan het Fiscaal Instituut van Tilburg University. Hij is bewerker van de Cursus Belastingrecht, onderdeel Vennootschapsbelasting, verzorgt regelmatig cursussen op het gebied van de Nederlandse vennootschapsbelasting en publiceert hierover in de fiscale literatuur. In november 2011 promoveerde hij aan Tilburg University op een proefschrift met de titel: “De deelnemingsverrekening”.

Goed belastingadvies is voor mij

Een goed advies moet degelijk en duidelijk zijn. Degelijk: de klant krijgt een volledig beeld van de gevolgen van relevante wet- en regelgeving voor zijn situatie. Duidelijk: niet wollig, geen omhaal van woorden en geen onnodig jargon.

Waarom STP

STP is een kleinschalige en flexibele organisatie met veel saamhorigheidsgevoel. Het is een slim en wendbaar kantoor waar de menselijke maat én een hoge kwaliteit samengaan. Mijn werkplezier haal ik uit de vaktechniek. Daar heb ik binnen STP volop mogelijkheden voor met een vaktechnische rol richting klanten, het organiseren van ons periodieke Fiscalistenoverleg en mijn rol aan de Universiteit.

Advies aan nieuwkomers in het vak

In het begin van je carrière veel ‘sponzen’. zo veel mogelijk en zo breed mogelijk kennis en ervaring opdoen. Daar heb je later veel profijt van.

Functie: Senior Belastingadviseur
Opleiding: Fiscale Economie Erasmus Universiteit, Rotterdam
Voorheen gewerkt bij: PWC
Werkzaam bij STP sinds: maart 2014
Andere professionele activiteiten: Periodiek organiseren van STP Fiscalistenoverleg, verbonden aan Fiscaal Instituut van Tilburg University, publicaties en cursussen
Publicaties: Proefschrift over deelnemingsverrekening, fiscale monografie over deelnemingsvrijstelling en deelnemingsverrekening, fiscale brochure over de fiscale eenheid in de vennootschapsbelasting, groot aantal artikelen

Contact Informatie

Meet ARTHUR HOFMAN

Partner, verbonden aan het Fiscaal Instituut van Tilburg University

Direct

+ 31 (0) 88 5060 604

Mobiel

+ 31 (0) 6 54280162
This website uses cookies to improve your web experience.