Skip links

June Mentens

June Mentens

June Mentens

Tax Manager

June Mentens studeerde fiscale economie en fiscaal recht aan de Universiteit Maastricht en is belastingadviseur bij STP. June is werkzaam op de internationale adviespraktijk en heeft ervaring met het adviseren van een breed scala aan grote multinationals in verschillende sectoren. Ze geeft fiscaal advies bij herstructureringen, holdingstructuren en andere fiscale vraagstukken op het gebied van de vennootschapsbelasting, dividendbelasting en het internationale belastingrecht.

Goed belastingadvies is voor mij

Wanneer je begint met goed luisteren naar de wensen van de klant en grondig vaktechnisch onderzoek doet. Een goed belastingadvies helpt de klant vooruit en is duidelijk en begrijpelijk, ook al is de onderliggende materie heel complex.

Waarom STP

Ik werk aan interessante internationale adviezen. Dat doe ik samen met een gezellige en hechte groep collega’s, met vaktechnische expertise van een zeer hoog niveau. Door de korte lijntjes kunnen initiatieven zich snel ontwikkelen, waardoor heel veel mogelijk is.

Advies aan nieuwkomers in het vak

Blijf nieuwsgierig en leergierig en focus je vooral op wat je energie geeft.

Functie:Belastingmanager
Opleiding: BSc fiscale economie en LLM fiscaal recht (directe belastingen), Universiteit Maastricht, Beroepsopleiding Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
Voorheen gewerkt bij: PwC
Werken bij STP sinds: oktober 2020
Andere professionele activiteiten:Lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB)

Contact Informatie

Meet June

Tax Manager

Direct

+ 31 (0) 88 5060616

Mobiel

+ 31 (0) 6 51546299
This website uses cookies to improve your web experience.