Skip links

Pieter Drubbel

Pieter Drubbel

Pieter Drubbel

Partner

Pieter Drubbel is gespecialiseerd in verschillende gebieden van binnenlandse en internationale belastingstructurering. Hij heeft veel ervaring in hightech, software en de innovatieve industrie waarvoor hij zich bezighoudt met alle fiscale aangelegenheden (transfer pricing, innovatiebox, intellectueel eigendom, M&A/Transaction services, etc.). Hierbij richt hij zich op start-ups en scale-ups met een hoog groeipotentieel en gevestigde familiebedrijven met een footprint in de technologiesector. Specifieke landfocus en expertise in Singapore, Hongkong en Taiwan.

Goed belastingadvies is voor mij

Kort en bondig, begrijpelijk, eerlijk richting de klant en in lijn met het huidige maatschappelijke en politieke klimaat.

Waarom STP

Omdat iedereen hier de ruimte krijgt om het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt eigenlijk op alle niveaus; van medewerkers tot partners. We hebben een open en inclusieve cultuur. Er zijn geen glazen plafonds en mensen krijgen de ruimte om snel in het diepe te springen als ze dat aandurven. Uiteraard met de persoonlijke begeleiding die ze nodig hebben om ook echt groei door te maken.

Advies aan nieuwkomers in het vak

Wees nieuwsgierig, wees leergierig en wees geduldig.

Functie: Partner
Opleiding: Fiscaal recht, Universiteit Groningen
Voorheen gewerkt bij:Arthur Andersen, PwC Belastingadviseurs
Werkzaam bij STP sinds: januari 2008
Andere professionele activiteiten: Klankbordgroep kleine kantoren, Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Contact Informatie

Meet Pieter

Partner

Direct

+31 (0)88 5060 606

Mobiel

+31 (0)6 44748570
This website uses cookies to improve your web experience.