Skip links

Tomas van den Ouden

Tomas van den Ouden

Senior Tax Manager

Tomas van den Ouden is een belastingadviseur toegewijd aan de internationale fiscaliteit en met een passie voor transfer pricing. Bijzondere interesse; internationale fiscale / wereldwijde transfer pricing beleidskwesties en gerelateerde ontwikkelingen op het gebied van internationale belastingheffing. Zijn ervaring omvat economische analyses en documentatie (voor compliance en audit doeleinden), ontwerp en implementatie van solide en gedegen transfer pricing strategieën en systemen, transfer pricing verdediging en geschillenbeslechting en innovatie box rulings. Binnen STP houdt Tomas zich bezig met transfer pricing, innovatiebox en Btw.

Goed belastingadvies is voor mij

In lijn met de wensen van de client, pragmatisch, behoeft geen verdere uitleg en overeenkomstig de letter en de geest van de wet.

Waarom STP

Professioneel, divers, betrokken, de boog kan niet altijd gespannen zijn, ruimte om te ondernemen en groeien op elk niveau, toegankelijk, humor en goede begeleiding en leerschool.

Advies aan nieuwkomers in het vak

De weg ernaartoe is belangrijker dan het antwoord.

Functie: Belasting manager
Opleiding: Master Fiscale Economie, Universiteit van Amsterdam, Technisch fiscaal traject transfer pricing, Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
Voorheen gewerkt bij: VMW Taxand, Abel Advisory, Ectacon
Werken bij STP sinds: December 2020
Andere professionele activiteiten:Jong bestuurslid sectie transfer pricing bij Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Contact Informatie

Meet Tomas

Senior Tax Manager

Direct

+31 (0)88 5060603

Mobiel

+31 (0)6 12259406
This website uses cookies to improve your web experience.