Skip links

Tomasz Maywald

Tomasz Maywald

Tomasz Maywald

Assistent Tax Manager

Tomasz Maywald rondde in 2018 zijn master International and European Tax Law af aan de Universiteit Maastricht. Hij is gespecialiseerd in transfer pricing en btw met een focus op EU/Internationale aspecten.

Goed belastingadvies is voor mij

Wanneer je op een ongecompliceerde manier over complexe zaken kunt praten. Wij moeten ons er als belastingprofessionals bewust van zijn dat ondernemers bezig willen zijn met hun business en geen tijd willen verspillen aan het decoderen van het juridische jargon dat wij dagelijks gebruiken.

Waarom STP

Ik vind werken bij STP tot nu toe fantastisch. Ik ben hartelijk verwelkomd door het team en het is voor mij (als enige buitenlander) makkelijk om in te passen. Bovendien krijg ik de kans om in twee (op het eerste gezicht) verschillende disciplines te werken, waardoor ik mijn kennis op meer dan één gebied kan laten groeien. Verder zie ik dat STP niet alleen de belastingvragen van de klanten beantwoordt, maar dankzij de goede communicatie tussen onze belastingafdelingen ook een aanvullend belastingadvies levert.

Advies aan nieuwkomers in het vak

Academische kennis en praktijk zijn twee verschillende werelden. Het is belangrijk om te onthouden dat ervaring in belastingrecht met de tijd komt.

Functie:Assistent belasting manager
Opleiding:Maastricht University, Masters of Laws (LL.M), International and European Tax Law, Cum laude (2016-2018) The University of Dundee, Bachelor of Laws (LL.B), English Law (Hons), 2:1 (2012-2015)
Voorheen gewerkt bij: PwC Amsterdam (werkstudent)
Werken bij STP sinds: April 2018

Contact Informatie

Meet Tomasz

Assistent Tax Manager

Direct

+31 (0)88 5060 619

Mobiel

+31 (0)6 4993 2317
This website uses cookies to improve your web experience.