Skip links

Wietse Kraakman

Wietse Kraakman

Wietse Kraakman

Assistent Tax Manager

Wietse Kraakman heeft na het behalen van de bachelor Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam de master Internationaal en Europees Belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Hij is sinds mei 2019 bij STP werkzaam als adviseur nadat hij verschillende stages heeft gelopen. Bij STP is Wietse werkzaam op de algemene, nationale en internationale praktijk en specialiseert hij zich in vennootschaps- en dividendbelasting vraagstukken.

Goed belastingadvies is voor mij

Een gepast helder advies in de taal die bij de klant past. Dit houdt in: de complexe fiscale taal omzetten in taal die de klant begrijpt.

Waarom STP

Het fijne aan werken bij STP is dat je vanaf het begin meegenomen wordt in alle processen. Bij STP heb je de ruimte om je te specialiseren in de vakgebieden die je leuk vindt. Daarnaast is STP een kantoor dat als een echt team opereert. STP staat voor mij dan ook voor: ‘Strong Team Play’.

Advies aan nieuwkomers in het vak

Zorg dat je zeker weet dat je het vak leuk vindt. Ik adviseer om stages te gaan lopen bij verschillende soorten kantoren. Zo kom je erachter of je het vak echt leuk vindt en wat wel en niet bij je past.

Functie: Belastingconsulent
Opleiding:Internationaal en Europees belastingrecht, Universiteit van Amsterdam
Voorheen gewerkt bij: Loyens & Loeff (stage)
Werkt bij STP sinds: Mei 2019

Contact Informatie

Meet Wietse

Assistent Tax Manager

Direct

+31 (0)88 5060 620

Mobiel

+31 (0)6 2714 5737
This website uses cookies to improve your web experience.