Transfer pricing & business restructurings

Door recente wetswijzigingen is het voor u van vitaal belang dat er niets op uw transfer pricing methode aan te merken valt en dat u over een goede documentatie beschikt. Wij zorgen voor verrekenstructuren die belastingtechnisch kloppen én uw bedrijfsvoering zo min mogelijk in de weg zitten.

Wij werken dagelijks aan het opzetten en ontwerpen van kloppende transfers die aansluiten bij het internationale karakter van de organisaties van onze klanten. En omdat we in onze praktijk meer doen dan transfer pricing, zijn wij ons ook bewust van de implicaties van structuurwijzigingen voor bijvoorbeeld uw corporate belasting en Btw. Dit maakt ons tot een volledige adviseur met toegang tot verschillende internationale netwerken en wereldwijde dekking.

Efficiënte en effectieve fiscale planning kan niet overleven zonder realistische en duurzame transfer pricing. Ons team verricht een grondig onderzoek naar uw bedrijfsstructuur en strategieën om een beter begrip van uw behoeften, en nog belangrijker, de mogelijkheden, te krijgen. Deze informatie wordt gebruikt om tot een geschikt, fiscaal efficiënt en duurzaam transfer pricing model te komen.

Wij nemen u graag bij de hand bij de implementatie van uw transfer pricing model om ervoor te zorgen dat uw structuur robuust en jarenlang werkbaar is. De diensten die wij hiervoor leveren:

  • Advies en begeleiding over transfer pricing modellen die van toepassing kunnen zijn op uw organisatie;
  • Supply chain-optimalisatie;
  • Internationale corporate herstructurering;
  • Benchmarkingstudies;
  • Voorbereiding van verschillende soorten transfer pricing rapporten op basis van de OESO-normen (inclusief een Master-File / Local-File documentatiestructuur);
  • Voorbereiding van rapporten per land / kennisgevingen;
  • Coördinatie van transfer pricing documentatieprojecten met onze internationale partners.

2022 © STP Tax Lawyers.

Alle rechten voorbehouden

Contactgegevens

Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

088 5060 600 info@stp.nl Vind je route

Volg ons op:

Site by Alsjeblaft!